Copywriter


Söker du en copywriter eller skribent? Har du skrivkramp? Eller kanske bara ont om tid och överfull agenda? Då har du kommit rätt.


Copywriter och skribent med falkblick

Bakom Falkblick Kommunikation AB står jag, Anna Ström Åhlén. Jag är inte bara copywriter och skribent, utan även språkvårdare och kommunikatör. Här finns lång erfarenhet av all slags textproduktion och -bearbetning.

Texter till webb, bloggar, broschyrer, foldrar och kampanjer
Behöver du nya webbtexter? Hjälp med att skriva blogginlägg? Eller också kanske du behöver texter till en folder, broschyr eller kampanj. Falkblick Kommunikation har lång erfarenhet av kommunikationsbranschen. Här får du hjälp med allt från att bolla idéer till genomförande och slutlig korrekturläsning.

Nyhetsbrev och pressmeddelanden
Vårda relationen med dina kunder och uppdatera dem på senaste nytt. Nyhetsbrev och pressmeddelanden är andra tjänster du kan beställa hos Falkblick Kommunikation. Genom mina samarbetspartner kan du också få hjälp med grafisk formgivning och webbdesign.

Textbearbetning
Vet du vad du vill säga men inte hur? Kanske har du en råtext som inte är klar, eller en text som behöver finslipas och anpassas till rätt målgrupp.

Språkgranskning och korrekturläsning
Genom Falkblick Kommunikation finner du en expert på språkgranskning och korrekturläsning. Jag språkgranskar texter på svenska men även översatta texter mot engelsk originaltext. 

Kunder som skrattar åt din information? Låt det inte hända.
Enhetligt och korrekt språk
Vid en språkgranskning lyfter Falkblick Kommunikation dina budskap och ser till att språket flyter. Likaså att det är enhetligt och korrekt. Då står du för kvalitet hela vägen, något som bygger förtroende och ger ökad konkurrenskraft.

Artiklar och krönikor
Falkblick Kommunikation har också varit med om att starta en nättidning,
Onyx Magasin. En tidning helt utan bantningstips, inredning och skvaller. Här finner du inspiration, fördjupning och humor, inom ämnen som filosofi, personlig utveckling, jämställdhet och samhällsfrågor.

Falkblick Kommunikations artiklar och krönikor från Onyx Magasin kan du läsa här:


En lärares vedermödor (krönika)
Från lämnad ensam mamma till företagsam författare (artikel)
Från längtan till lillasyster (artikel)
Gammal är inte äldst (artikel)
Tv-kväll med Familjen Macahan (krönika)
Vad jag inte visste när jag var 25 (krönika)
Vänskap i Facebookåldern (artikel)
Övernaturligt eller naturligt? (artikel)
Från Eskilstuna till New Delhi (artikel)

Tekniska texter och forskningsrapporter
Särskilt stor erfarenhet har Falkblick Kommunikation av tekniska texter och forskningsrapporter. Det gäller allt från språkgranskning av miljökonsekvensbeskrivningar till tekniska produktblad, broschyrer och webbtexter.

Hotell och konferens
Falkblick Kommunikation har också stor erfarenhet av texter för hotell- och konferensbranschen. Bland kunderna återfinns namn som Meetagain, Svenska Möten och Stiftsgården Stjärnholm.

Webbtexter
Texter för webben är det Falkblick Kommunikation arbetar mest med i dagsläget. Här gäller det att tänka på allt från att fånga läsaren snabbt till att sökoptimera. Tillsammans med C-BraReklam har Falkblick Kommunikation bland annat tagit fram dessa webbplatser:

Europaskolan – en friskola i Strängnäs och Malmköping
Spetsutbildningar
Låsta GårdshotellRing eller e-posta Anna Ström Åhlén, Falkblick Kommunikation AB, för ett kreativt möte!

Populära inlägg i den här bloggen

PS och DS i brev

Sneak peek eller sneak peak?

Förrän eller förens?

Varför säger man "peppar, peppar, ta i trä"?

Omständlig eller omständig?

Heter det kvalité eller kvalitet?

Skillnaden mellan nått och nåt

Stor eller liten bokstav i namn på månader och veckodagar?

Att göra en pudel – varför heter det så?

Hur använder man &-tecknet?