Resebloggare


Foto: Peakpx.com.


Nyfiken på New York? Eller andra resor? Då har du kommit rätt. Jag driver nämligen två resebloggar. I min New York-blogg får du tips och inspiration om New York, oavsett om du ännu inte varit där eller ständigt längtar tillbaka. På min andra reseblogg, Travel on a Cloud, får du följa med på mina andra resor, både nära och fjärran. Välkommen både som läsare och samarbetspartner.


Om mig, resebloggaren Anna Ström Åhlén

New York – My Bite of the Big Apple är en prisbelönt reseblogg som drivs av mig, Anna Ström Åhlén, på kommunikationsbyrån Falkblick Kommunikation AB. Jag är copywriter, språkvårdare och kommunikatör med 25 års erfarenhet. I botten är jag gymnasielärare i svenska och engelska.

Jag driver också den nyare resebloggen Travel on a Cloud. Att resa är livet för mig, och här får du följa med runt i världen. Mina resor kan handla om allt från regnskogen i Malaysia till paradisbad i Grekland och restauranger i Rom.
Om New York-bloggen och min kärlek till New York

New York är, för mig, "staden som har allt, alltid". Så länge jag kan minnas har jag längtat dit –  och det var kärlek direkt. Villkorslöst, handlöst och gränslöst. Kanske har jag bott där i ett tidigare liv?

I New York finns en magisk stämning som jag inte funnit någon annanstans. Det är en känsla av att vara vid jordens medelpunkt, i en film och på en plats där allt kan hända.

Här finns unik kultur, mat från hela världen och en speciell arkitektur. Här finns museer, shopping och musik. Ja, här finns allt.

Men framför allt är New York en upplevelse. Ett levande väsen, med skavanker och skönhet – i ständig förändring. En stad där du känner dig hemma direkt, men aldrig vet vad som väntar: bakom nästa hörn, i nästa minut ...

På New York-bloggen vill jag dela med mig av mitt stora intresse för New York, med allt från tips på restauranger och shopping till ren inspiration. Kort sagt: min gränslösa kärlek!

Älskar du också New York? Längtar du dit för första gången eller längtar du tillbaka? Oavsett vilket, hoppas jag att du ska finna mycket inspiration.

Här är en guide till hur du hittar på New York-bloggen.

Du kan också följa New York-bloggen på Facebook och Instagram
, för ännu mer tips och inspiration.

Välkommen!


Priser och utmärkelser


Min New York-blogg har fått flera priser och utmärkelser, vilket jag förstås är mycket glad för. Målet är ju att inspirera andra med mitt stora intresse för New York. Tack till alla er som läser bloggen!


Samarbete och annonsering

Vill du annonsera på min New York-blogg eller medverka genom mina bloggartiklar?

Välkommen att höra av dig angående samarbete! Här finns presentationsblad om bloggen och mig, både på svenska och engelska, med kontaktuppgifter:


Välkommen som läsare och/eller samarbetspartner!

Anna Ström Åhlén
Falkblick Kommunikation AB
Dalsängsgatan 9
645 32 Strängnäs
E-post: anna@falkblick.se
Instagram: @newyorkmybite_travelonacloud
Twitter: @Falkblick

Populära inlägg i den här bloggen

PS och DS i brev

Att göra en pudel – varför heter det så?

Kvalité eller kvalitet?

Doft eller lukt – vad är det för skillnad?

Lilla de- och dem-skolan

När ska man använda kommatecken?

Varför säger man "mellan hägg och syren"?

Varför heter det smörgås?

Varför heter det Black Friday?

Vad är det för skillnad på bindestreck och tankstreck? Här är en guide!