Falkblick bloggar om språkfrågor, 80-talet och New York – och gärna åt dig också!

Du har väl inte missat att Falkblick inte bara bloggar om språkfrågor?

Falkblick har även två andra bloggar: en blogg om 80-talet och en blogg om New York.

Varför då? undrar du kanske. Svaret är enkelt: Falkblick älskar helt enkelt dessa ämnen. De är i princip outtömliga och en källa till både inspiration och skrivglädje.

Bloggar du också? Falkblick hjälper dig gärna att skriva blogginlägg. Läs mer nedan.
Men först en kort presentation av Falkblicks bloggar om 80-talet och New York. (För övrigt får de tala för sig själva.)80-talet – som du minns det och som det var
Det här är bloggen om ditt älskade eller hatade 80-tal. Vad slår musiken, kläderna, maten och minnena från detta årtionde? Tiden för tröjor med pingvinärm, hockeyfrillor, solariebrännor, gräddfylld mat och syntpop? Välkommen till 80-talet – som du minns det och som det var.


New York – My Bite of the Big Apple
Att älska New York. Att hitta, smaka på och njuta av de speciella, unika bitarna. Att ständigt längta tillbaka. Om detta handlar den här bloggen. Klappar ditt hjärta också lite extra för the Big Apple? Välkommen till New York – My Bite of the Big Apple.

____________________________________________________________________

Vill din organisation eller ditt företag ha hjälp med att blogga?
Falkblick hjälper dig gärna att skriva blogginlägg. Läs mer om Falkblicks tjänster som copywriter. Falkblick kan också bistå som språkgranskare och korrekturläsare.

Texterna på företagets blogg eller webbplats är ert ansikte utåt. Med tydliga, korrekta och läsvärda texter får ni ökat förtroende – och ökad konkurrenskraft.

Låter det intressant att samarbeta med Falkblick? Mejla eller ring, så får du veta mer. Eller varför inte komma förbi på en fika, om du befinner dig i närheten av Strängnäs? Titta också in på Falkblicks Facebooksida, för att diskutera med andra språkintresserade.

Välkommen!

Populära inlägg i den här bloggen

PS och DS i brev

Sneak peek eller sneak peak?

Varför säger man "peppar, peppar, ta i trä"?

Förrän eller förens?

Omständlig eller omständig?

Heter det kvalité eller kvalitet?

Skillnaden mellan nått och nåt

Att göra en pudel – varför heter det så?

Stor eller liten bokstav i namn på månader och veckodagar?

Fars dag eller farsdag?