Vad gör Falkblick mellan hägg och syren?Kanske undrar du vad jag, Falkblick-Anna, gör när jag inte skriver språkråd? Och varför blir det ibland lite tyst här på bloggen? I dag får du svar, mellan hägg och syren.Till att börja med har jag många järn i elden, för att använda ett något slitet uttryck. Man kan också säga att jag har häcken full. Du minns väl vad det betyder? Det har inget med undertecknads kroppsdelar att göra utan handlar helt enkelt om att ha mycket att göra. Läs mer här.

Den senaste tiden har jag för övrigt haft extra mycket jobb och dessutom varit i New York (igen). Jag är nu mer förälskad i staden än någonsin!


Inom kort lanserar jag en ny reseblogg, där New York-bloggen och resebloggen Travel on a Cloud slås ihop på sajten www.newyorkmybite.com. Jag är så peppad och hoppas att du är detsamma! Välkommen att läsa, för mängder med reseinspiration.

Hur var det då med perioden mellan hägg och syren? Ja, enligt vyn över min trädgård så är den obefintlig, då båda blommar samtidigt. Men annars kan du läsa här om skomakaren som stängde mellan hägg och syren.

Vi hörs inom kort!


Falkblick-Anna på Manhattan. Foto: Eva Sollén.

Populära inlägg i den här bloggen

PS och DS i brev

Sneak peek eller sneak peak?

Varför säger man "peppar, peppar, ta i trä"?

Omständlig eller omständig?

Förrän eller förens?

Heter det kvalité eller kvalitet?

Skillnaden mellan nått och nåt

Att göra en pudel – varför heter det så?

Stor eller liten bokstav i namn på månader och veckodagar?

Hur använder man &-tecknet?