Onyx magasin nummer 2 online!



Du har väl inte missat den nya nättidningen Onyx magasin? En tidning för alla som tröttnat på bantningstips och skvaller.

Här finns både fördjupande artiklar och humoristiska krönikor, inom ämnen som personlig utveckling, samhälle, miljö, filosofi, religion och jämställdhet.

Första numret kom i somras, och från och med i dag ligger nummer två på nätet.

Där får du möta debuterande författaren Christina Stielli, som tagit ett stort steg i sitt liv. (Intervjuad av Anna Ström Åhlén på Falkblick Språkvård!) Möt också månadens profil, sångerskan och musikern Sofia Jannok.

Två professorer ger varsin syn på övernaturligheter. (Återigen en artikel av Falkblick-Anna.) Fungerar tankeöverföring och finns det spöken? Dessutom får de ta del av ett verkligt "case" ur artikelförfattarens liv.

Vidare kan du läsa om ifall källsortering lönar sig och – inte minst – om Barncancerfondens livsviktiga arbete. Fundera också på om du är en faxande dinosaurie eller en bloggande iPhone-addict.

Låter det lockande? Titta in på Onyx magasin.

Trevlig läsning!

PS. Gillar du tidningen? Sprid gärna länken! Du kan också anmäla dig till Onyx magasins nyhetsbrev, genom att mejla till info@onyxmagasin.se



Populära inlägg i den här bloggen

PS och DS i brev

Sneak peek eller sneak peak?

Förrän eller förens?

Varför säger man "peppar, peppar, ta i trä"?

Omständlig eller omständig?

Heter det kvalité eller kvalitet?

Skillnaden mellan nått och nåt

Stor eller liten bokstav i namn på månader och veckodagar?

Att göra en pudel – varför heter det så?

Fars dag eller farsdag?