Nå fram till kunderna med falkblick!Hur står det till med företagets webbplats?
Når budskapet fram till besökarna eller drunknar det i krångliga formuleringar? Falk-
blick Språkvård går igenom era webbsidor med falkblick. Vi ser över budskapet, finslipar formuleringarna och korrigerar stavfel. Kanske behöver ni helt nya texter? Det ordnar Falkblick.

Det tryckta ordet är definitivt. Blir det fel, så syns det. Kanske i tusentals exemplar,
av årsredovisningen, kundtidningen eller rapporten. Vi går igenom era texter redan på manusstadiet och ser till att de är korrekta. Och framför allt – att rätt budskap når fram till rätt målgrupp.

Är det många författare om samma text, behöver den granskas extra noga. Alla kanske inte har använt sig av samma termer och uttryck. Falkblick bearbetar texten, så att innehållet blir konsekvent och språket flyter. Alltid med läsaren i fokus.

Ska ni hålla en presentation? Låt Falkblick gå igenom den. Det kan ofta vara bråttom och det är svårt att korrekturläsa sina egna texter. Med en språkgranskad presentation ger ni ett förtroendeingivande intryck. Och de som lyssnar kan koncentrera sig på det viktigaste – budskapet.

Bakom Falkblick står Anna Ström Åhlén, "Falkblick-Anna", som är copywriter, språkvårdare och kommunikatör med tjugo års erfarenhet. (I botten fil.mag. i svenska och engelska.) Ring eller e-posta Anna Ström Åhlén för ett kreativt möte!

PS. Nyfiken på vad Falkblick gjort tidigare? Läs här och här! Du gillar väl också Falkblicks Facebooksida?Populära inlägg i den här bloggen

PS och DS i brev

Sneak peek eller sneak peak?

Varför säger man "peppar, peppar, ta i trä"?

Förrän eller förens?

Omständlig eller omständig?

Heter det kvalité eller kvalitet?

Skillnaden mellan nått och nåt

Att göra en pudel – varför heter det så?

Stor eller liten bokstav i namn på månader och veckodagar?

Fars dag eller farsdag?