Kontakt/GDPR

Välkommen till Falkblick Kommunikation AB

Falkblick Kommunikation är en kommunikationsbyrå i Strängnäs som erbjuder copytjänster, språkgranskning, korrekturläsning och kommunikationsuppdrag.

Bakom företaget står jag, Anna Ström Åhlén, som är copywriter, språkvårdare och kommunikatör. I botten är jag utbildad gymnasielärare i svenska och engelska. Jag har även 25 års erfarenhet av kommunikationsbranschen, som informatör och skribent.

Jag driver också en flerfaldigt prisbelönt reseblogg, främst om New York men också övriga världen.Anna Ström Åhlén i New York. Foto: Eva Sollén, resebloggen People in the Street.
Falkblick Kommunikations kontor finns på Sergeantsstigen 5, 3 trappor, vid campusområdet Eldsund (före detta P10) i Strängnäs.

Vad kan Falkblick Kommunikation göra för din organisation eller ditt företag?
Välkommen hit så diskuterar vi över en kopp kaffe.


Anna Ström Åhlén 


Besöksadress:
Sergeantsstigen 5

Postadress:
Falkblick Kommunikation AB
Dalsängsgatan 9
645 32 Strängnäs

Telefon: 070-320 09 29
E-post: anna@falkblick.se
Webbplats: http://www.falkblick.se/

GPS-koordinater:
WGS 84:
N 62° 18.000', E 14° 6.000'
WGS 84 - decimal:
62.30000, 14.10000

Integritetspolicy: Så hanteras dina personuppgifter


Inbäddat innehåll från andra webbplatser
Denna webbplats är upplagd i form av en blogg hos Blogger.com. Artiklar på denna blogg kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder osv.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookiefiler, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys
Falkblick Kommunikation AB samlar in information via Google Analytics om hur många som besöker denna blogg och en del information om dig som läsare, till exempel vilket land du bor i, vilken typ av plattform du använder för att läsa bloggen och vilka av bloggens sidor du besöker. Denna information kopplas inte till någon specifik person och är därför inte personuppgifter.

Kundregister
Falkblick Kommunikation AB:s kunder finns med kontaktuppgifter i bokföringsprogrammet Visma eEkonomi. Uppgifterna används som adressbok för fakturahantering.

Vilka företaget delar dina data med
Falkblick Kommunikation AB delar inte personuppgifter med någon annan. Tillgång till bokföringsprogrammet Visma eEkonomi medges inte till någon annan utöver Falkblick Kommunikations redovisningskonsult Net Office Ekonomi AB som i sin tur aldrig delar något vidare.

Hur länge företaget behåller dina uppgifter
Kunduppgifter är aktiverade i bokföringsprogrammet Visma eEkonomi så länge som samarbete pågår samt ett år efter avslutat samarbete för att kunna fullfölja årsredovisning och bokslut.

Vilka rättigheter du har över dina data
Kontakt- och adressuppgifter till kunder är nödvändiga för bokföringsprogrammet Visma eEkonomi. Vid avslutat samarbete inaktiveras uppgifterna, se även punkten ovan.

Din kontaktinformation
Om du har frågor eller vill begära ut dina kontaktuppgifter, mejla till anna snabel-a falkblick punkt se.

Så skyddas din information
Denna blogg är lösenordsskyddad för att hindra intrång från obehöriga. 

Vad som gäller vid dataläckor
Om en dataläcka ändå skulle ske kommer Falkblick Kommunikation att informera om det på bloggen.
Populära inlägg i den här bloggen

PS och DS i brev

Sneak peek eller sneak peak?

Varför säger man "peppar, peppar, ta i trä"?

Att göra en pudel – varför heter det så?

Vad är det för skillnad mellan en våning och en lägenhet?

Omständlig eller omständig?

Stor eller liten bokstav i namn på månader och veckodagar?

Olika ord för potatis

Fredagsfemman: Ord som uttalas på olika sätt

Heter det kvalité eller kvalitet?