Resebloggare


Foto: Peakpx.com.


Nyfiken på New York? Eller andra resor? Då har du kommit rätt. Jag är nämligen också resebloggare. I min reseblogg får du tips och inspiration om New York, oavsett om du ännu inte varit där eller ständigt längtar tillbaka. I resebloggens andra del, Other Bites of the World, får du följa med på mina andra resor, både nära och fjärran. Välkommen både som läsare och samarbetspartner!


Som resebloggare/reseskribent driver jag sedan mer än tio år en prisbelönt blogg om New York. Bloggen är ett resemagasin med hundratals artiklar för dig som vill veta mer om, längtar till eller älskar New York. Oavsett om du ännu inte varit där eller, som jag, åker dit så ofta du kan.

Men jag skriver även om andra delar av världen. Att resa är ett stort intresse för mig, och här får du följa med runt i världen. Mina resor kan handla om allt från regnskogen i Malaysia till en musikfestival i Tjeckien eller gömda badvikar på Sardinien och Stora Karlsö.

Även på Instagram kan du se mina resebilder från både nära och fjärran. Ingen resa är för liten, ingen dröm är för stor! Dessutom hittar du mängder av allmänna resetips som gör din resa till ett minne för livet. Hur packar du på ett smart sätt? Hur kan du äta gratis i New York och hur slipper du jetlag? Svaren finns på bloggen.

Jag som resebloggar heter Anna Ström Åhlén och driver Falkblick Kommunikation AB sedan 2008. Läs mer om mig och företaget här.

Välkommen!


Om New York-bloggen och min kärlek till New York

New York är, för mig, "staden som har allt, alltid". Så länge jag kan minnas har jag längtat dit –  och det var kärlek direkt. Villkorslöst, handlöst och gränslöst. Kanske har jag bott där i ett tidigare liv?

I New York finns en magisk stämning som jag inte funnit någon annanstans. Det är en känsla av att vara vid jordens medelpunkt, i en film och på en plats där allt kan hända.

Här finns unik kultur, mat från hela världen och en speciell arkitektur. Här finns museer, shopping och musik. Ja, här finns allt.

Men framför allt är New York en upplevelse. Ett levande väsen, med skavanker och skönhet – i ständig förändring. En stad där du känner dig hemma direkt, men aldrig vet vad som väntar: bakom nästa hörn, i nästa minut ...

På New York-bloggen vill jag dela med mig av mitt stora intresse för New York, med allt från tips på restauranger och shopping till ren inspiration. Kort sagt: min gränslösa kärlek!

Älskar du också New York? Längtar du dit för första gången eller längtar du tillbaka? Oavsett vilket, hoppas jag att du ska finna mycket inspiration.

Du kan också följa New York-bloggen på Facebook och Instagram
, för ännu mer tips och inspiration.

Välkommen!


Priser och utmärkelser


Min New York-blogg har fått flera priser och utmärkelser, vilket jag förstås är mycket glad för. Målet är ju att inspirera andra med mitt stora intresse för New York. Tack till alla er som läser bloggen!


Samarbete och annonsering

Vill du annonsera på min reseblogg eller medverka genom mina bloggartiklar?
Läs mer här

Välkommen!

Anna Ström Åhlén
Falkblick Kommunikation AB
Dalsängsgatan 9
645 32 Strängnäs
E-post: anna@falkblick.se
Instagram: @newyorkmybite
Twitter: @Falkblick

Populära inlägg i den här bloggen

PS och DS i brev

Sneak peek eller sneak peak?

Varför säger man "peppar, peppar, ta i trä"?

Förrän eller förens?

Omständlig eller omständig?

Heter det kvalité eller kvalitet?

Skillnaden mellan nått och nåt

Att göra en pudel – varför heter det så?

Stor eller liten bokstav i namn på månader och veckodagar?

Fars dag eller farsdag?