Falkblick skriver i Onyx magasinNu finns nummer tre av Onyx magasin online! Nättidningen för alla som tröttnat på bantningstips och skvaller. Nättidningen som ger eftertanke, inspiration, fördjupning och humor!

Som vanligt medverkar Anna på Falkblick som artikelförfattare och krönikör. Hon har mött Malin och Michael som tog det stora steget till adoption, för att få ett syskon till sin dotter. Dessutom tog hon en titt på den svenska åldersfixeringen. Är man passé vid 33? (Som Hasse & Tage sjöng på 70-talet.)

I Nostalgitrippen får du följa med på en resa till 70-talets lördagskvällar framför tv:n. Kvällar då hela Sverige samlades för att titta på ... Vad? Kolla själv! Vad jag inte visste när jag var 25 är en annan krönika av Falkblick-Annas hand.

Övriga ämnen i tidningen: Finns det goda och onda människor eller bara goda och onda handlingar? Är den moderna tekniken en frihet eller en fälla? Och hur ska man bäst hantera all tidspress? Vidare får du möta Katarina, som har ett jobb utöver det vanliga: helikopterläkare för kuvöstransporter.

I krönikan Plocka russinen ur kakan får du annorlunda tips. Och en riktig tankeställare kanske du får av novellen Bröst och Burka, skriven av Zinat Pirzadeh, utifrån hennes egna erfarenheter.

Mycket läsglädje! önskar Falkblick-Anna och resten av redaktionen!


PS. Vill du ha Onyx magasins nyhetsbrev? Anmäl dig här!
Populära inlägg i den här bloggen

PS och DS i brev

Sneak peek eller sneak peak?

Varför säger man "peppar, peppar, ta i trä"?

Omständlig eller omständig?

Förrän eller förens?

Heter det kvalité eller kvalitet?

Skillnaden mellan nått och nåt

Att göra en pudel – varför heter det så?

Stor eller liten bokstav i namn på månader och veckodagar?

Hur använder man &-tecknet?